Ето го пълния хороскоп за последния месец на 2019 ЗОДИЯ ОВЕНСпоред хороскопът

...
Ето го пълния хороскоп за последния месец на 2019 ЗОДИЯ ОВЕНСпоред хороскопът
Коментари Харесай

Месечен хороскоп за декември

Ето го цялостния хороскоп за последния месец на 2019 "

 

ЗОДИЯ ОВЕН

Според хороскопът за месец декември 2019 г. ще има обилие от сурова сила през последния месец на годината, само че от вас зависи да я прецизирате и да определите по какъв начин тя въздейства върху вас и хората от обкръжението ви. Юпитер доближава средата на вашия дом на връзките ви през този месец.

Планетата предлага силата си за разширение и шанс, само че с капацитет за прибързване и загуба на вероятност. Имайте това в поради на 27-ми, когато Южният възел навлиза във вашия дом на връзките. Проблемите могат да зародят към остарял нежелателен модел на взаимоотношения. Търпимостта към другите може да не е лесна за вас през този месец, само че ще ви се получи.

Меркурий е назадничав във вашия Девети дом и предстоящо заплита връзките и подкопава общуването до 20-ти. Марс ще влезе в същия дом на 25-ти, като ще ви даде опция да изберете приемливост към личната си значителност.

 

ЗОДИЯ ТЕЛЕЦ

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. интервалът стартира с въздействието на Нептун, планетата на заблудата и обърканото мислене, който образува недодялан ъгъл по отношение на волевия Марс и материалистичната Венера в Скорпион, които се опълчват на вашето Слънце. Това е астрологичната рецепта за пристрастеност, само че не непременно от типа, на който може би се надявате.

„ Страстен прелом “ е евентуално по-точното определение за това, което ви следва. Енергията нараства в интервала сред сутринта на 8-ми и обеда на 10-ти декември, когато Луната минава през Скорпион. Загърбете егото си и оставете пасивното си нападателно Аз вкъщи. За ваше благополучие, ретроградният Сатурн е в третия ви дом – на връзката, който ви оказва помощ да намерите нов метод да изразявате в какво вярвате и какво е значимо за вас.

Транзитът на Юпитер от Шестия ви дом е удобен за Нептун и може да ви накара да мислите и мечтаете за бъдещето си. Във въздуха има нещо особено, само че несигурността от смяната може да ви наподобява страшна. Прочетете книга или отидете на семинар, който ще ви насърчи към ново, по-спокойно и по-малко отбранително положение на мозъка.

 

ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ

Според вашия хороскоп за декември месец 2019 г. Меркурий, владетелят на вашия знак Слънце, е назадничав в Седми дом, отговарящ за връзките.

Комуникацията със значимите за вас хора или с клиентите ви няма да е такава, каквато би могла да бъде. Ще има извършени доста диалози, само че ще липсва схващане. Сатурн ще направи ракурс към Меркурий, който ще ви помогне да стигнете до корена на обстановката. Позволете на сърцето си да се трансформира във вашия орган на речта и слуха. Сатурн е назадничав във вашия Втори дом, обвързван с гения, самочувствието и парите.

Създайте проект за игри от в този момент до пролетта, с цел да развиете тези гении, които са в основата на това кои сте в реалност. Решете какво би ви помогнало да се почувствате свободни и цели, а по-късно елиминирайте пречките по пътя си. Запазването на парите и контролът върху бюджета ви са изключително значими през този месец. Преминаването на Юпитер в Пети дом продължава да усилва опцията за романтика, както и за креативна изява, изключително след 16-ти.

 

ЗОДИЯ РАК

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 г. идващите няколко месеца ще включват персонални равносметки, през които да се реши кои убеждения и модели на мислене ще се запазят за в бъдеще и кои – не. Не се колебайте да мечтаете, само че би трябвало да се концентрирайте върху мотото „ ден след ден “. През този месец вашите звездни домове, отговарящи за романтиката и връзките ви са подчертани, тъй че отделете време за обичаните си хора.

През този месец ще има някаква неустановеност или комплициране, което би трябвало да се подреди. Вероятно някой в обкръжението ви не е прям за своите потребности или се преструва на нуждаещ се – огледайте се. Страстта, която ще се породи от изясняването на ситуацията е най-добре да бъде ориентирана към приятни прекарвания, а не към рецензия.

С наближаването на Коледа животът в къщи и връзките ви се поддържат позитивно. Пълнолунието този месец ще бъде един ден след Коледа във вашия знак Слънце. Бъдете със фамилията си. Погрижете се за другите. Хранете се и се забавлявайте с приятелите си. Вероятно ще се запознаете с нови и забавни хора, които ще поставите в приятелския си кръг още преди края на месеца.

 

ЗОДИЯ ЛЪВ

Според астрологичният хороскоп за декември месец 2019г., до момента в който Юпитер продължава през вашия Трети дом, разширеното мислене и връзка са съществени тематики за вас през идващите 31 дни.

Преминаването на Слънцето, Марс и Венера през вашия Пети дом с изключение на, че ще смъкна преградите на лимитираното ви мислене, може също по този начин и да въодушеви креативното ви Аз.

Присъствието на Венера тук ще ускори опцията за сантиментални срещи в средата на месеца и по-късно. Астероидът Хирон в последните градуси на вашия Шести дом дава опция да разширите знанията си за лечението или да обмислите лечебна процедура. Всякакви здравословни проблеми ще бъдат позволени с професионални препоръки.

ЗОДИЯ ДЕВА

Вашият месечен хороскоп за декември 2019 г. предвещава удобното влияние на Юпитер, който в този момент е в основата на вашия

Втори дом и ще се причисли от Южния възел на 27-ми. Започнете по-рано да анализирате навиците си за харчене и икономисване, които може да ви водят в неверна посока.

В началото на месеца ще имате задоволително ентусиазъм, с цел да обмислите развиването на нови гении или умения, които могат да допринесат за вашето креативно осъществяване. Въпреки, че може да обичате реда и да избягвате изненадите, това време е вълшебно за спонтанността на креативното ви изложение.

Вашите мисли и думи ще носят доста пристрастеност през този месец. С навлизането на назадничав Меркурий през месеца би трябвало да се задоволявате със личната си мъдрост и истина, без да очаквате другите да „ схванат “. Бъдете търпеливи, изключително към края на месеца и по-конкретно с членове на фамилията ви.

ЗОДИЯ ВЕЗНИ

Юпитер ръководи вашия Трети дом, влияещ на връзката и мозъка и ви оказва помощ да формулирате съвършено всичко, което може да желаете да преподадете, да изговорите или напишете.

Този месец е удобен за разширение на бизнес хоризонтите ви. Благоприятният, изобретателен ракурс от Нептун до Юпитер на 1-ви ще поддържа тези действия, само че ретроградният Меркурий в дома на вашата връзка може да ви „ върже езика “ или най-малко да обърка мисленето ви за къс интервал.

След като Марс влезе в Трети дом на 26-ти, към този момент по-лесно ще  можете да превърнете мислите си в написани думи или в осъществени дейности. Ако търсите опция да преобразите връзките със фамилията си, последната седмица на месеца би могла да ви даде удобна опция за това.

Има един-два отлежали въпроса, които към момента ви дерзаят, само че е добре да си починете от тях, с цел да можете да възстановите по този начин нужните ви мир и естетика в себе си.

ЗОДИЯ СКОРПИОН

Преминаването на на Марс и Венера през вашия Слънчев знак още при започване на месеца ще възпламени вашата мощ и пристрастеност. Всъщност този месец може да ви даде опция да получите прелестен урок по приемливост и схващане на другите, в случай че не приемате нещата прекомерно съществено.

Повече отчаяние или повече наслада търсите по време на празниците? Има огромна възвисяваща и лечебна сила  в това, което казвате и споделяте с другите. Намирате се в повратна точка за достъп до самочувствието, което ще ви разреши посвободно да изразявате тази част от себе си.

Независимо дали празнувате Коледа със фамилията или приятелите си, това ще бъде доста особено време за вас.

ЗОДИЯ СТРЕЛЕЦ

Рождениците Стрелци през този месец ще имат удобната опция да въодушевяват другите с гледната си точка към живота, която се концентрира върху огромната картина.

През първата седмица на месеца удобните връзки на Нептун с експанзивния Юпитер ще ви направляват да предвидите нещата, каквито биха могли да се случат, откакто кажете „ Защо не? ”.

Сатурн, носителят на добити уроци в зодиака дебне от Осми дом – този на смяната, напомняйки ви, че най-хубавата тактика за вдъхновяване и приемане на ентусиазъм е да се държат краката крепко стъпили на земята. Сатурн е назадничав, тъй че е значимо да ревизирате вашите действителни проекти и хрумвания. Има Пълнолуние на 26- ти, което ще попадне във вашия Осми дом  – този на трансформацията.Предстои ви мощна смяна през последната седмица на месец декември 2019г.

 

ЗОДИЯ КОЗИРОГ

През първата седмица на месеца, доброжелателният Юпитер минава в сърцето на вашия Десети дом, който дава отговор за кариерата и ще получите огромна поддръжка от Слънцето и от Нептун.

Според вашия месечен хороскоп декември 2019 творческите ви благоприятни условия ще са в обилие през последния месец на годината. Ако имате артистични или лечебни качества, в този момент е превъзходен миг да ги разширите или да помислите да ги превърнете в своя кариера.

Впрочем, каквито и да са проектите и стремежите ви в кариерно отношение, не поставяйте никакви ограничавания върху тях в този момент. Просто им позволете да се утаят и те чудодейно ще се разпрострат независимо. Чудесата се случват тогава, като им разрешаваме да се случват, а не когато ги вършим. Ретроградният пренос на Сатурн до вашия Седми дом слага възобновяване на връзките ви с близките в центъра на вниманието ви чак до март 2020 година

Това прекосяване не се отнася толкоз до основаването на напрежение с другите, по отношение на признание и схващане на взаимните потребности и надлежно обновяване на връзките. Около 27-ми декември евентуално ще получите повече вероятност за това.

 

ЗОДИЯ ВОДОЛЕЙ

Вашият хороскоп за декември месец 2019 г. разкрива, че новите ви гении и ползи към този момент стартират да се преплитат, с цел да бъдат разкрити и последователно ще се разкрият в своята цялост с течение на времето. През този интервал е емфатичен Шестият ви дом, обвързван със здраве и излекуване, както и с посоката на работа и живот.

Наличието на Ретроградният Сатурн в този дом е рекомендация да разгледате по-задълбочено тези области от живота си след март 2020 г, когато въздействието му премине. Това ще бъде превъзходен интервал за решение на проблеми, свързани със здравето, с създаване на предпазен здравен метод, за фокусиране върху храненето, за пускане на постоянни физически извършения и така нататък

Бъдете деликатни, защото неустановеност по отношение на работата ви може да бъде разкрита. Тъй като Сатурн ръководи вашия Дванадесети дом на духа, е значимо да преминете към решения.

Събитията или осъзнаването на избрани неща през последните дни на месеца ще ви оказват помощ да видите всичко с по-голяма изясненост. Общувайте повече в края на месеца, тъй като в никакъв случай не знаете какви значими връзки може да създадете. Прочетете онази нова вдъхновяваща книга, която ви предложиха, с цел да нажежите огъня в корема си.

ЗОДИЯ РИБИ

Темите за независимост и творчество ще изобилстват през този месец, само че евентуално не съгласно вашия блян. Ретроградният откъс на Сатурн във вашия Пети дом – този на творчеството е обвързван с създаването на тактики за вашата креативна част. Не се тормозете, Сатурн, носителят на уроците в зодиака, в последна сметка ще ви донесе това, което търсите, когато  пролетта наближи. Засега той ще ви насочва да вършиме всичко, което би трябвало, с цел да освободите място за осъществяването, което следва. Все отново следва да ви се случи нещо магично.

През първата седмица на месеца Юпитер образува креативен ракурс към Нептун, който е държател на вашето Слънце и се намира във вашия Дванадесети дом – този на духа. Около вас има лечебни сили и благоприятни условия. Използвайте чувствителността си за излекуване и магия, а не за  дребните неща, над които нямате надзор. Юпитер във Везни във вашия Осми дом ви предлага избор да разширите интуицията си или да се изгубите в драмата, тъй че направете избор осъзнато.

 

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР